Landbouw, Food, industrie
Noord-Holland

Hessing BV

Nieuwmarkt 8, 1681 NP ZWAAGDIJK - OOST
+31228561224

Kernactiviteiten

Hessing is één van de koplopers in de groente- en fruitverwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en kosten. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Wij zijn een organisatie met een ‘can do’ mentaliteit en bij ons staan veiligheid van ons personeel en kwalitatief goede producten leveren bovenaan.
Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.
Hessing is de afgelopen jaren flink gegroeid en wij hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Verder groeien, om zowel de nationale als internationale groeimarkten maximaal te kunnen bedienen, vergt een strategie van specialisatie en diversificatie. Ons machinepark is recentelijk uitgebreid met nieuwe, slimme machines en ook de komende jaren zullen voornamelijk in het teken staan van innovatie en vernieuwing.
Het snijden, mengen, assembleren en verpakken wordt uitgevoerd op diverse locaties, Zwaagdijk, Helmond, Belfeld en Sint Annaparochie. Maar ook in Schwalmtal (Duitsland) en Bonnelykken (Denemarken). Daarnaast heeft Hessing een eigen transportbedrijf.

Werken bij ons

Door middel van vakmanschap, gedrevenheid, inzet en flexibiliteit dragen onze medewerkers dagelijks bij aan de verdere groei en professionalisering van onze onderneming. In een professionele productieomgeving werken wij in teamverband aan een gezond en verantwoord kwaliteitsproduct.
Share
Hessing BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren