Tuinbouw
Flevoland

HAED

Eekwal 18, 8011 LD ZWOLLE
+31384203900

Kernactiviteiten

Stet is een internationale leider in de pootaardappelsector. Stet ontwikkelt rassen voor de sectoren Fresh (tafel) en Processing (frites en chips). Productie vindt plaats in Nederland, Frankrijk, Polen, Rusland en Engeland voor levering aan klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Stet Holland is gevestigd in Emmeloord. Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.stet-potato.com.

Dat doen wij met ruim 2.000 toegewijde en vakbekwame medewerkers, die vanuit Nederland, Europa en ver daarbuiten per jaar meer dan 900 miljoen jonge planten produceren uit zaden en stekken. Eénjarigen, potplanten, primula’s, violen, vaste planten en snijbloemen zijn onze specialisaties.

Wij bieden kwekers een ongeëvenaard assortiment van meer dan 4.000 verschillende bloemen en planten rassen van het allerhoogste kwaliteitsniveau, in schitterende kleurvariaties en gekweekt op basis van de meest innovatieve, waar mogelijk duurzame, technieken. Bovendien weten we hoe we deze producten succesvol op de markt kunnen brengen. Dat is onze kracht.

Florensis neemt het voortouw en speelt een actieve rol in de verdere ontwikkeling van haar medewerkers, de opbouw van gemeenschappen en de ondersteuning van de natuur bij en in de omgeving van al haar vestigingen in Europa, Kenia en Ethiopië.

Hoofdkantoor

Produktieweg 2-A
8304 AV Emmeloord
Share
HAED
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren