Landbouw, Veehouderij
Gelderland, Overijssel

Gelre-IJsselstreek BV

Molenweg 9, 7045AG AZEWIJN
+31314651412

Kernactiviteiten

GIJS zet graag een stap extra voor een gezond boerenbedrijf en een goed bestaan voor de boer en zijn gezin. In de stal, op het veld of aan de keukentafel. Zónder fratsen, mét eerlijk advies en voeders op maat voor rundvee en geiten. Van constante kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Dat is boeren met GIJS.
Tevens is GIJS mede-eigenaar van het innovatiecentrum GIJS Mekkerhof dit is het eerste geiteninnovatiecentrum van Europa.

Hoofdkantoor

Molenweg 9
7045 AG Azewijn

Aantal medewerkers nationaal

35

Over ons

Wij doen dat net even anders dan anderen. Waar de collega mengvoerbedrijven kiezen voor schaalvergroting, vinden wij het juist belangrijk benaderbaar te blijven en de afstand tot de boeren zo klein mogelijk te houden. Wij leven mee met de boer. Zetten graag een stap extra voor zijn succes. In de stal, op het land of aan de keukentafel. Eigenzinnig en zónder fratsen. Mét eerlijk advies en voer op maat. Van constante kwaliteit en voor een concurrerende prijs. Vanuit deze betrokkenheid zetten wij ons in voor een gezond boerenbedrijf. En een goed bestaan voor de boer en het gezin.

Missie / Visie

Missie: GIJS zet zich daadkrachtig in om het leven van de boer, het gezin, de onderneming en de dieren te verbeteren.
Visie:Gezonde boerenbedrijven, nu en in de toekomst

Werken bij ons

GIJS is een jong en dynamisch bedrijf in Oost-Nederland. We leveren mengvoer, granen en agro-artikelen zoals kunstmest en zaaizaad aan agrarisch ondernemers in de regio.
Share
Gelre-IJsselstreek BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren