Flevoland

Fishmasters BV

Noordgat 1, 8321 ME URK

Kernactiviteiten

Pure Fish Label: puur, eerlijk en schoon

Het Fishmasters assortiment met Pure Fish Label biedt u vandaag de keuze uit:
Scholfilet
Alaska pollakfilet
Heekfilet
Kabeljauwfilet
Wijtingfilet
Scharfilet
Senegalese Tongfilet
Hokifilet

Hoofdkantoor

URK

Over ons

Pure Fish Label: puur, eerlijk en schoon Pure Fish Label: puur, eerlijk en schoon Speciaal voor de internationale markt biedt Fishmasters een deelassortiment aan met het Pure Fish Label. Producten met dit label bevatten geen e-nummers, geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, noch smaakstoffen. Kortom, een natuurlijk product voor de bewuste consument. Het Fishmasters assortiment met Pure Fish Label biedt u vandaag de keuze uit: Scholfilet Alaska pollakfilet Heekfilet Kabeljauwfilet Wijtingfilet Scharfilet Senegalese Tongfilet Hokifilet

Missie / Visie

Vele vissoorten worden vanuit de Kennemervis Group voor Fishmasters nog altijd handmatig gefileerd en versneden. Ook bij het bereiden van ragouts, het paneren, garen, braden, ambachtelijk bakken en het vullen van vis staat vakmanschap centraal. Tegelijk wordt er constant geïnvesteerd in state of the art technologie om u en uw klanten van een constante kwaliteit te verzekeren.
Share
Fishmasters BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren