Food, industrie, Food, foodservice
Zuid-Holland

Farm Frites International B.V.

Molendijk 108, 3227 CD OUDENHOORN
+31181466888

Kernactiviteiten

Alles begint bij de beste aardappelrassen en bevlogen telers. Die het leuk vinden er dag in, dag uit voor te zorgen dat die aardappelen meteen vers verwerkt kunnen worden. Dat merk je en dat zie je aan alles. En...je proeft 't. Want er moet heel wat gebeuren om de lekkerste frites (en meer...) van de wereld zo vers van 't land op een bord te serveren. Frites met ‘the fresh taste of the land’

Hoofdkantoor

Oudenhoorn

Over ons

Farm Frites werd opgericht in 1971 en is gebouwd op gedegen plattelandswaarden als puurheid, authenticiteit, familie en agrarische kennis en kunde. We zijn begaan met de natuur en de gemeenschappen om ons heen en streven ernaar om de belangen van klanten, consumenten, boeren, werknemers en omwonenden te dienen.

Al meer dan 45 jaar investeren we in ontwikkeling, teelt, selectie, verwerking en verpakking van aardappelproducten en zijn vandaag de dag trots op onze wereldwijde expertise. We worden gedreven door de filosofie dat kwaliteit altijd voorop staat en dat een tevreden klant onze beste ambassadeur is.

Missie / Visie

Missie
We zullen de bedrijfsvoering van onze klanten en partners volledig begrijpen om hen te helpen hun producten en diensten te onderscheiden en hun bedrijf in de toekomst vooruit te helpen.

Visie
GROWING TOGETHER
We werken samen om te groeien

Werken bij ons

Wil je werken in een familiebedrijf en je persoonlijk ontwikkelen, kijk dan op onze website
Share
Farm Frites International B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren