Noord-Holland, Internationaal

Enza Zaden Beheer B.V.

Haling 1E, 1602 DB ENKHUIZEN
+31228350100

Kernactiviteiten

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt en de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt.

Hoofdkantoor

Enkhuizen

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

2000

Over ons

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt en de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen hun groenten. Ze zijn dus op weg maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Dat doel ondersteunen ze met innovatieve technologieën, zo maken ze het veredelingsproces sneller en efficiënter. Ze richten zich verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. Daarnaast ook nog op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in het bedrijf: duurzaamheid zit in hun DNA. Het hoofdkantoor in Enkhuizen is hun thuisbasis, maar ze hebben collega's over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo'n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.
Share
Enza Zaden Beheer B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren