Food, industrie
Noord-Brabant

Driessen Food Extrusion

Voltstraat 5 , 5753 RL Deurne
+31493750690

Kernactiviteiten

Driessen Food Extrusion zet (gemengde) grondstoffen in poedervorm om in halffabricaten voor de voedingsindustrie. Of het nu gaat om bijzondere smaakvolle paneermelen, de bite van een vegaburger of de drager van een energy-bar.

DFE is uw partner.

Over ons

onze toekomst als partner in food
Driessen gelooft in de toekomst van de levensmiddelenindustrie en in de ontwikkeling van goede, betaalbare én duurzame voeding om de alsmaar groeiende wereldbevolking te voeden. Ons familiebedrijf belooft een duurzame aanpak aan toekomstige generaties. We blijven streven naar een harmonieuze balans tussen succes, efficiency en duurzaamheid, met respect voor de veranderende natuurlijke wereld die ons omringt

Lokaal geworteld, als een full service partner in food. Alles in één hand, alles onder één dak. Daarom blijven we investeren. In kennis, faciliteiten, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Aangezien dat voor ons net zo belangrijk is als voor u.
Share
Driessen Food Extrusion

Recente vacatures van Driessen Food Extrusion

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Business Development Manager

Deurne, hybride werken bespreekbaar
Driessen Food Extrusion
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren