Gelderland

Dutch Protein & Services

Sir Rowland Hillstraat 3, 4004 JT TIEL
+31344677677

Kernactiviteiten

Het Nederlandse familiebedrijf DP&S - Dutch Protein & Services heeft ruime ervaring als leverancier van functionele ingrediënten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Hoofdkantoor

Tiel

Over ons

Het Nederlandse familiebedrijf DP&S - Dutch Protein & Services heeft ruime ervaring als leverancier van functionele ingrediënten aan de voedingsmiddelenindustrie. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op product, kwaliteit, service, innovatie en betrouwbaarheid waarmee DP&S een hoog niveau van klantgerichtheid nastreeft. Als familiebedrijf met een daadkrachtige en flexibele organisatie volgen zij de trends en ontwikkelingen in de industrie. Samen met afnemers worden klantspecifieke concepten ontwikkeld en geproduceerd. De productlijnen, marinades, bindingen, stabilisatoren en coatings, bieden een eindeloze verscheidenheid aan combinaties. Denk hierbij aan eindproducten gebaseerd op vlees, gevogelte en vis. Ook worden er applicaties ontwikkeld voor groenteproducten (champignons-, uien- en aardappelverwerkende industrie). Zaken als glutenvrije voeding, zoutreductie en de groei van de markt van vlees- en visvervangers (vegetariërs) zijn trending topics.
Share
Dutch Protein & Services
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren