Landbouw
Zeeland

DLF BV

Goessestraatweg 17b , 4421 AD KAPELLE
+31113347911

Kernactiviteiten

DLF is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van zaden van gras, klaver en luzerne . Naast deze producten worden ook zaden van groenbemestingsgewassen verkocht. DLF werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen, klaver en luzerne.

Hoofdkantoor

Kapelle

Over ons

DLF is al meer dan 100 jaar actief in de zaaizaadindustrie en heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van rassenontwikkeling en de productie en verkoop van kwaliteitszaden.

Sinds 2003 maakt DLF in Nederland deel uit van het Deense DLF, de wereldmarktleider in graszaden met vestigingen over de hele wereld. Op het gebied van de veredeling van nieuwe grasrassen wordt nauw samengewerkt met het Deense moederbedrijf. Middels veredeling en toepassing van moderne selectietechnieken, welke deels in het laboratorium worden uitgevoerd, werken we aan innovatieve producten voor de toekomst. Het resultaat van deze investeringen is een breed assortiment van toprassen voor de lokale en internationale markten.

Kwaliteitzorg speelt een cruciale rol binnen alle onderdelen van ons bedrijf. Een team van specialisten draagt binnen DLF zorg voor de uitvoering van alle activiteiten gericht op het handhaven van hoge kwaliteitsnormen voor zowel de producten als voor de interne en externe processen van het bedrijf.

DLF heeft 100 medewerkers in dienst en opereert in de Benelux vanuit twee verschillende vestigingen
Share
DLF BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren