Drenthe

Diversi Foods

Eekhorstweg 14, , 7942 JC Meppel
+31 522 252 887

Kernactiviteiten

Diversi Foods, (a breadtaking experience) in een totaalleverancier van een breed assortiment bakkerijproducten in bake-off en vers, voor retail en foodservice en onder private label.

Over ons

Hoewel het voor Diversi Foods allemaal met bake-off begonnen is, hebben zij zich de laatste jaren sterk uitgebreid.
Zo voegde de versbakkerij Vermaut’s Boerenbrood zich in 2015 bij Diversi Foods. Zij staan bekend om hun verse, authentieke en op steen gebakken broden, viennoiserie en patisserie.
In 2016 volgde Montana Bakery, een artisanale bakkerij in hartje Londen, die gespecialiseerd is in Italiaanse broodspecialiteiten. Vervolgens is Bladerdeeg Vanmarcke deel gaan uitmaken van hun bakkerijfamilie, waardoor Diversi Foods nu ook een mooi aanbod aan artisanale bladerdeegproducten heeft.
Daarnaast is Boulangerie de France in het leven geroepen. De nieuwe productie in Moeskroen maakt kwalitatieve stokbroden volgens de Franse traditie.
Diversi Foods onderscheidt zich door een ruim productaanbod met zijn ‘appetite appeal’, uitnodigende geur en overheerlijke verse smaken. Dat maakt het verschil en daarom kiezen klanten voor Diversi Foods.
Share
Diversi Foods
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren