Gelderland

Delinuts BV

Radonstraat 12, 6718 WS EDE
+31318555000

Kernactiviteiten

Delinuts is de specialist op het gebied van noten, pinda's, zuidvruchten en rijstcrackers. Met een groot en divers assortiment, snelle levering en persoonlijke service zorgen we ervoor dat úw klant geniet van de meest smakelijke delicatessen.

Hoofdkantoor

Ede

Over ons

Delinuts en noten zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Delinuts is echter veel meer dan alleen noten. Het bedrijf is naast noten namelijk ook dé specialist op het gebied van pinda’s, zuidvruchten en rijstcrackers. Vanuit deze expertise is het assortiment bovendien uitgebreid met diverse aanverwante artikelen. Wat te denken van zaden en pitten, de heerlijkste chocoladeproducten, gedroogd fruit en groente- en fruitchips? Het bedrijf volgt de markttrends op de voet en is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en verpakkingen.

Delinuts staat bekend als betrouwbare en deskundige organisatie met een verrassende en gevarieerde productlijn. Van over de hele wereld worden de allerlekkerste producten geïmporteerd, met uiterste zorg geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Delinuts is gecertificeerd volgens ISO 22000, BRC, IFS, UTZ (Chocolade en Hazelnoot) en SKAL. De meer dan 500 kwalitatief hoogwaardige producten uit het vaste assortiment, aangevuld met 1.000 klantspecifieke producten, worden niet alleen aan klanten in Nederland geleverd, maar gaan heel Europa door. Binnen de Benelux worden bestellingen op werkdagen voor 12.00 de volgende werkdag geleverd, buiten de Benelux binnen 72 uur.

Historie

Delinuts is opgericht in 1994. Voor die tijd maakte het bedrijf onder de naam Trono’s echter al onderdeel uit van Reforma BV, een groothandel in natuurvoeding en reformproducten in Veenendaal. De kennis die daar is opgedaan, werd in 1994 voortgezet in Delinuts. Producten werden destijds nog rechtstreeks vanuit de vrachtauto verkocht, voor de klant direct contact met de laatste noviteiten dus! Hierdoor groeide Delinuts snel, heel snel zelfs. De verkoop vanuit de vrachtauto werd verleden tijd en de verkopen binnen Nederland en de export in Europa bleven groeien.

In 2004 werd gekozen voor een nieuw en groter pand in het centraal gelegen Ede. En ook een volgende verhuizing bleef niet uit, aangezien Delinuts in rap tempo bleef groeien. In 2012 verhuisde de specialist in noten, pinda’s, zuidvruchten en rijstcrackers naar een nog groter pand, 300 meter verderop. Dit huidige pand biedt veel mogelijkheden voor de toekomst. Hierbij staan kwaliteit, assortiment en leveringsbetrouwbaarheid te allen tijde centraal.

Delinuts heeft er in de loop der jaren, mede door het brede aanbod (innovatieve) producten, veel nieuwe klantgroepen bij gekregen: retail, groothandel, industrie, noem maar op. Ook de ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen hebben bijgedragen aan de groei. Het bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid als het gaat om het aanbod van voorverpakte producten en verpakkingsconcepten.

Werken bij ons

Wil je werken bij een fantastisch bedrijf, neem dan contact met ons op!
Share
Delinuts BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren