Flevoland

De Kroes

Purmerweg 7, 1311 XE ALMERE
+31365397310

Kernactiviteiten

DE KROES: AANDACHT VOOR VERS

Wij willen meer mensen gezonder laten eten. Dit gedachtegoed dragen wij vol trots uit en zit diepgeworteld in onze genen. Wij onderscheiden ons doordat wij onze producten dagvers bereiden. We maken hierbij gebruik van natuurlijke, verse ingrediënten en duurzaam geproduceerde en verkregen grondstoffen.

Hoofdkantoor

Almere

Over ons

AANDACHT VOOR VERS

De Kroes: aandacht voor vers

De Kroes wil meer mensen gezonder laten eten. Dit gedachtegoed zit in alles wat we doen en waar we voor staan. Altijd en overal. We bereiken dit door:

dagvers te koken met verse grondstoffen van lokale telers
bewust om te gaan met het gebruik van vet, suiker en zout
alle ingrediënten specifiek te kiezen en daarna optimaal te bereiden
Wij produceren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige maaltijden, vleeswaren en vleessnacks en hechten veel waarde aan verse en duurzaam geproduceerde grondstoffen. Onze producten bereiden we dagvers met natuurlijke, verse ingrediënten.

Missie / Visie

PRODUCTONTWIKKELING

De Kroes staat nooit stil. Wij volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Nieuwe producten en concepten worden ontwikkeld op basis van klantwensen en/of marktontwikkelingen. Daarnaast blijven wij altijd actueel op het gebied van de nieuwste productietechnologieën.

Concepten

De afgelopen jaren zijn de volgende concepten succesvol gelanceerd:

Verse traiteurmaaltijden
Limousin rundergehaktballen
Authentieke Oosterse maaltijden “Nanny’s de Surinaamse keuken”
Ontbijtworstjes van kip, kalkoen en varkensvlees
Ambachtelijke rookworsten
Meester frikadellen van het Gaasterlands Kruiden Varken


Paul van Staveren

Paul van Staveren is door Michelin met 1 ster bekroond en werkt met ons samen op het gebied van productontwikkeling. Zijn jarenlange ervaring in de keuken is een waardevolle aanvulling bij het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en gerechten die aansluiten op de vraag uit de markt.

Werken bij ons

Werken in een fantastische Food omgeving.
Share
De Kroes
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren