Tuinbouw
Noord-Holland

Dekker Chrysanten BV

Julianaweg 6a, 1711 RP HENSBROEK
+31226456060

Kernactiviteiten

Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Dekker Chrysanten is er één van. Zij behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant en zijn een van de belangrijkste innovators in de wereldwijde markt voor chrysanten.

Over ons

Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Dekker Chrysanten is er één van. Zij behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant en zijn een van de belangrijkste innovators in de wereldwijde markt voor chrysanten. Die naam hebben ze niet alleen te danken aan de continue stroom van nieuwe variëteiten. Hun focus ligt ook op de (door)ontwikkeling van vernieuwende veredelingstechnieken. Daarvoor beschikken ze over alle faciliteiten om die rol te vervullen; van een grote expertise, een geheel nieuw R&D centrum tot een modern laboratorium. Door het assortiment continu te vernieuwen met aantrekkelijke rassen, houden ze de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen ze niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Met productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien ze klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.
Met een team van 120 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken ze er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken ze talent om hen verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als Hoofd Veredeling van het veredelaarsteam?

Werken bij ons

Innovatie - Ontwikkeling – Kwaliteit...Dan is werken bij Dekker Chrysanten in de glastuinbouw iets voor jou!
Share
Dekker Chrysanten BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren