Veehouderij, Food, industrie
Gelderland

De Groene weg

Kernactiviteiten

De Groene Weg is de marktleider in de groeiende markt van de biologische vleessector in Nederland. De Groene Weg houdt zich bezig met de inkoop, productie en verwaarding van biologisch rund- en varkensvlees. Het bedrijf werkt vanuit een gesloten keten en doet uitsluitend rechtstreeks zaken met boeren.

Hoofdkantoor

Groenlo

Over ons

De Groene Weg is de marktleider in de groeiende markt van de biologische vleessector in Nederland. Met 11 slagerijen en afzet naar diverse supermarkten in Nederland en andere Europese landen, is De Groene Weg hét adres voor biologisch vlees. De Groene Weg houdt zich bezig met de inkoop, productie en verwaarding van biologisch rund- en varkensvlees. Het bedrijf werkt vanuit een gesloten keten en doet uitsluitend rechtstreeks zaken met boeren. Daardoor is het volgens het bedrijf makkelijker om vraaggestuurd te produceren. Door de ketensamenwerking zijn er duurzame relaties met veehouders, waarbij optimalisatie hoger in het vaandel staat dan maximalisatie. Het bedrijf is onderdeel van de VION Food Group.
Share
De Groene weg
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren