Veehouderij
Limburg, Noord-Brabant, Utrecht

De Heus Animal Nutrition BV

Rubensstraat 175, 6710 BJ EDE - WAGENINGEN
+31318675500

Kernactiviteiten

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders.

Hoofdkantoor

Ede

Aantal landen waar bedrijf actief is

Buiten Nederland heeft De Heus activiteiten in meer dan 70 landen.

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 5.000 medewerkers.

Missie / Visie

Missie:
Onze missie is de continuïteit van De Heus als familiebedrijf te waarborgen en wereldwijde groei te realiseren in de diervoederindustrie, in overeenstemming met onze visie, waarden en cultuur om op deze manier de ontwikkeling en vooruitgang van de landbouw te stimuleren in alle markten waar we actief zijn.

Visie:
De agrarische activiteiten en voedselproductie zullen enorm toenemen door de groeiende wereldbevolking en toenemende levensstandaard. Wij menen dat verbeterde beschikbaarheid van kostprijs effectieve, duurzaam geproduceerde voedingsproducten essentieel zijn voor de wereldwijde welvaartsgroei. Onze visie is om een wereldwijde vooraanstaande leverancier van nutritionele producten voor dieren te zijn om zo de prestaties van onze klanten, de producenten van vlees, melk, eieren en vis te ondersteunen. Onze doelstelling is om efficiëntie en technologische vooruitgang te bereiken met onze klanten door diepgaande kennis van diervoeding en dierhouderij.

Historie

Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. De groei in Nederland is gerealiseerd door autonome groei en overnames. Mede door de snelle uitbreiding buiten Nederland behoort De Heus inmiddels tot de top 15 van diervoederleveranciers in de wereld.

Werken bij ons

Werken bij De Heus betekent werken in een dynamische omgeving, bij een bedrijf waarbij medewerkers samen vooruit willen. Ben jij ook iemand met ondernemersgeest en wil jij ook graag vooruit? Ontdek hoe De Heus als werkgever de drijvende kracht voor jouw carriere kan zijn!
Share
De Heus Animal Nutrition BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren