Noord-Brabant

Dawn Foods

Karolusstraat 14C, 4903 RJ Oosterhout
+31 162 799 010

Kernactiviteiten

Dawn Foods is een Amerikaans familiebedrijf en bestaat bijna 100 jaar. Onder leiding van de familie Jones is Dawn Foods uitgegroeid tot de internationale voorkeurspartner voor bakkers en culinaire professionals overal ter wereld

Over ons

Dawn Foods draagt bij aan het creëren van onvergetelijke momenten.
Bij Dawn Foods weten we dat klanten en families overal ter wereld op ons rekenen om bijzondere momenten speciaal te maken. Daarom combineren we ongeëvenaarde internationale productie- en distributiecapaciteiten met onze expertise, betrokkenheid en innovatie om bakkerijoplossingen te creëren.

Wij bieden een compleet assortiment hoogwaardige en betrouwbare mixen, basisingrediënten, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren deegproducten en geheel afgebakken producten voor de levensmiddelenindustrie — wereldwijd.

Zakelijke ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en klanten moeten efficiënter werken. Maar wat er ook verandert, wij blijven ons onverminderd inzetten om bakkerijproducten en innovatieve oplossingen van de allerhoogste kwaliteit te bieden.

Missie / Visie

Onze waarden stimuleren onze cultuur, en Dawn Foods zet zich in om een cultuur te creëren van wereldwijde groei, diversiteit, dienstbaarheid aan anderen, continu leren en plezier in wat we doen.

Werken bij ons

Werken bij Dawn Foods Onze mensen maken ons merk. Ze innoveren, verlangen naar kwaliteit en bouwen duurzame relaties op met onze klanten. Heeft u een eigen succesformule, kijk dan eens bij onze vacatures. En ontdek of Dawn bij u past.
Share
Dawn Foods
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren