Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
Noord-Brabant, Zeeland

CZAV

Oostelijke Kanaalweg 5, 4424 NC WEMELDINGE
+31113629000

Kernactiviteiten

Dé agrarische coöperatie

CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A.) in Wemeldinge is dé agrarische coöperatie in Zuid-Nederland waarbij ruim 3000 actieve agrarische ondernemers in de akkerbouw, bloembollenteelt, veehouderij en fruitteelt zijn aangesloten. Vanaf onze start in 1929 hebben wij een grote betrokkenheid bij onze leden en staat het belang van het leveren van een meerwaarde voor bedrijfsrendement van de leden voorop. Om dit te bereiken werken we binnen CZAV nauw samen om de positie van CZAV sterk te houden en te maken. Door de platte organisatie werken we met korte communicatielijnen en kunnen hierdoor snel inspelen op vragen en ontwikkelingen.

In totaal werken er 650 mensen bij CZAV en de geconsolideerde deelnemingen. Ze werken in een open en vriendelijke werksfeer en een zeer dynamische werkomgeving. De werkzaamheden ontwikkelen zich met de seizoenen mee. Door de relatie met het groeiseizoen en daarmee gevolgen van de weersomstandigheden, moeten we op, soms onverwachte, momenten tot extra actie overgaan.
Share
CZAV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren