Veehouderij
Noord-Brabant

Coppens Diervoeding

Haverdijk 6a, 5704 RC HELMOND
+31492531600

Kernactiviteiten

Coppens Diervoeding is gevestigd in Helmond en richt zich op het produceren en verkopen van diervoeders aan ondernemers in de pluimvee- en varkenssector.

Hoofdkantoor

Helmond

Aantal medewerkers nationaal

70

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

70

Over ons

Coppens Diervoeding is gevestigd in Helmond en richt zich op het produceren en verkopen van diervoeders aan ondernemers in de pluimvee- en varkenssector. Het zelfstandig familiebedrijf Coppens is met haar 90 jaar historie en circa 70 medewerkers een slagvaardige organisatie en is door haar heldere strategische keuzes de afgelopen jaren sterk gegroeid.

De betrokken medewerkers hebben een hoog kennisniveau en werken resultaatgericht. Coppens biedt door haar vernieuwende aanpak haar klanten economisch perspectief en continuïteit. Daarbij staan voedselveiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, zowel als het gaat om voeding als om advies. Coppens toont sector brede initiatieven en draagt bij aan een groeiend respect dat de varkens- en pluimveehouders verdienen in de huidige maatschappij. Kortom, Coppens Diervoeding produceert en verkoopt met aandacht voor haar omgeving.

Missie / Visie

Elke dag kunnen vertrouwen op gezonde en eerlijke voeding voor dier en mens
Dat is waar we voor staan | Coppens Diervoeding

Coppens Diervoeding staat garant voor hoogwaardige diervoeders in combinatie met innovatie en kundig advies, daarmee dragen we direct bij aan gezonde en optimaal presterende dieren en een toekomstbestendige varkens- en vleespluimveehouderij.
Dat is wat we beloven | Coppens Diervoeding

Historie

Coppens Diervoeding levert al ruim 90 jaar gezonde en eerlijke voeding voor mens en dier.

De afgelopen 90 jaar heeft Coppens Diervoeding een mooie rol mogen vervullen om dier en mens te voorzien van gezonde en eerlijke voeding. Dat zal de komende jaren niet anders zijn. Misschien nog wel meer dan vroeger zal de vraag naar betrouwbaar voedsel centraal staan. Daarom zijn wij optimistisch en zien wij een mooie toekomst voor ons.

Altijd betrokken
Met veel trots werken we in een familiebedrijf waar klanten, medewerkers en producten centraal staan. Coppens Diervoeding voelt zich verantwoordelijk voor het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen van haar klanten. Hierbij staan zowel de technische als financiële dierprestaties centraal. Op deze manier bereiken we continuïteit voor onze klanten en voor onszelf.

Resultaatgericht
Coppens Diervoeding wil uitblinken. Daarom richten wij ons exclusief op voeding voor varkens en pluimvee. Onze fabriek behoort tot de modernste van Europa en we zijn altijd bezig met het verbeteren van onze processen. Dankzij deze investeringen
neemt de arbeidsproductiviteit jaarlijks toe. Bij Coppens zijn de lijnen kort, hebben de medewerkers een hoog kennisniveau en gaan we voor maximale toegevoegde waarde.

En innovatief
Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze diervoeders en het daarbij behorende advies. Door te investeren in onderzoek in onze eigen Poultry en Swine Research Centres doen wij waardevolle kennis op. Onze nutritionisten en innovatiemedewerkers vertalen nieuwe inzichten naar praktische oplossingen voor u als varkens- of pluimveehouder. Dankzij investeringen in onze dienstverlening zijn wij in staat onze klanten steeds meer te ontzorgen.

We hebben als bedrijf laten zien dat we goed in staat zijn ons aan te passen aan veranderende omstandigheden en snel te vernieuwen en verbeteren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er niet alleen toekomst is voor goede voeding, maar ook voor
Coppens Diervoeding.

Werken bij ons

Werken bij Coppens Diervoeding betekent werken in een dynamische omgeving waar de communicatielijnen kort zijn. We beschikken over een zeer moderne productielocatie in Helmond. Onze medewerkers hebben een natuurlijke affiniteit met het agrarische vak en weten wat er bij klanten speelt. De wil om te vernieuwen en te verbeteren leeft in alle lagen van het bedrijf. De ondernemersgeest die kenmerkend is voor een familiebedrijf als Coppens, is duidelijk voelbaar.
Share
Coppens Diervoeding
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren