Tuinbouw, Landbouw, Overheid/Onderwijs, Food, retail en handel
Utrecht

CNV

Tiberdreef 4 3561 , GG Utrecht
+31307511001

Kernactiviteiten

CNV is de vakvereniging voor werkenden in praktisch alle marktsectoren door heel Nederland. Een vereniging van en voor vakmensen.

Hoofdkantoor

Utrecht

Over ons

CNV Vakmensen is de vakvereniging voor werkenden in praktisch alle marktsectoren door heel Nederland. Een vereniging van en voor vakmensen. De naam Vakmensen zegt het al. Samen zetten wij de mens centraal. CNV’ers denken in kansen. Dit komt tot uiting op diverse manieren waaronder in het afsluiten van collectieve regelingen van arbeidsvoorwaarden in cao’s, pensioenregelingen en sociale plannen maar ook door zorg te dragen dat werkenden veilig kunnen werken, zich kunnen blijven ontwikkelen en op hun bestemming komen op de arbeidsmarkt.

Recent hebben wij de keuze gemaakt om de krachten van de CNV bond in de marktsectoren, de publieke sectoren, onze jongerenbond en de koepelorganisatie samen te voegen tot één nieuwe vereniging. Zo kunnen we ons vakbondsverhaal nog krachtiger brengen. Als vakbondsconsulent lever jij hier een onmisbare bijdrage aan onder de collega’s in de land- en tuinbouwsectoren.
Share
CNV

Recente vacatures van CNV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren