Veehouderij
Zuid-Holland

Ceva Sante Animale BV

Tiendweg 8-C, 2671 SB NAALDWIJK
+31174643930

Kernactiviteiten

Ceva Santé Animale is in 1999 ontstaan vanuit Sanofi Santé Nutritional Animale. Sindsdien is Ceva één van de snelst groeiende veterinaire farmaceutische bedrijven ter wereld door combinatie van interne groei, acquisitie en service naar de klant.

Over ons

Ceva Santé Animale is in 1999 ontstaan vanuit Sanofi Santé Nutritional Animale. Sindsdien is Ceva één van de snelst groeiende veterinaire farmaceutische bedrijven ter wereld door combinatie van interne groei, acquisitie en service naar de klant. Het bedrijf heeft vestigingen in 45 landen, waaronder 13 onderzoekscentra en 21 fabrieken. Ceva telt ongeveer 5000 medewerkers wereldwijd en is actief in meer dan 110 landen. De operationele activiteiten richten zich op onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop & marketing, service en administratie. De komende jaren wordt een sterke uitbreiding van de productportfolio voorzien door innovaties en acquisities. Om dit in de Nederlandse markt te positioneren en te laten landen zoeken wij een gedreven Field Sales Manager.
Share
Ceva Sante Animale BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren