Veehouderij
Zuid-Holland

Cebeco Granen B.V.

Westbaak 32, 3012 KM ROTTERDAM
+311021700940

Kernactiviteiten

Cebeco Granen houdt zich bezig met de handel in granen; mais, gerst en tarwe. Deze worden met name ingekocht in Noord- en West-Europa en verkocht aan diverse klanten in Europa in de voedings- en diervoedingsindustrie.

De handelsonderneming heeft twee aandeelhouders, Agrifirm en CZAV, die beide voor 50% eigenaar zijn. De aandeelhouders hebben een meerjarenstrategie voor de samenwerking in de afzet van granen en de uitbouw van de totale handel door Cebeco Granen.

Cebeco Granen opereert als zelfstandige organisatie en verhandelt jaarlijks zo’n 2,5 miljoen ton granen. Zo’n 650.000 ton betrekken zij uit de eigen collectie van de twee aandeelhouders, waardoor zij te allen tijde de beschikking hebben over een handelsvoorraad. Hiermee heeft Cebeco Granen een sterke positie in de markt.

De granen worden direct bij telers of via commissionairs gekocht om zo voor de klanten de beste producten te kunnen selecteren. Met een aantal opslaglocaties in Nederland, kunnen ze flexibel inspelen op markt- en prijsontwikkeling en op de behoeften van de klant.
Share
Cebeco Granen B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren