Tuinbouw
Friesland, Limburg, Overijssel, Zuid-Holland

Kekkilia/ BVB substrates

Coldenhovelaan 10, 2678 PS DE LIER
+31174535455

Kernactiviteiten

BVB Substrates is één van Europa’s grootste substraatproducenten en actief in 80 landen wereldwijd. Het bedrijf opereert binnen de segmenten Horticulture, Soft Fruits, Mushrooms, Landscaping, Tree Nursery en Gardening. De organisatie is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 100 jaar historie.

Hoofdkantoor

De Lier

Over ons

BVB Substrates is één van Europa’s grootste substraatproducenten en actief in 80 landen wereldwijd. Het bedrijf opereert binnen de segmenten Horticulture, Soft Fruits, Mushrooms, Landscaping, Tree Nursery en Gardening. De organisatie is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 100 jaar historie. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kennisniveau en investeert in innovatiekracht en duurzame ontwikkelingen voor klanten en medewerkers. Productie geschiedt op meerdere locaties in Nederland, Duitsland en Zweden. Op de productielocaties werken ruim 250 medewerkers aan optimale substraatoplossingen.

Werken bij ons

Ons bedrijf is volop in beweging en groeit. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar productiemedewerkers, verkoopadviseurs, administratieve krachten en chauffeurs die met ons mee willen groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. Onze bedrijven zijn verspreid door Nederlands gevestigd. Daarnaast hebben wij een locatie in Bedburg, Duitsland. Maar ook internationaal is BVB Substrates volop actief.
Share
Kekkilia/ BVB substrates
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren