Noord-Brabant

Bredabest

Elftweg 27, RAAMSDONKSVEER

Kernactiviteiten

Bredabest B.V. is gevestigd in Raamsdonksveer en opgericht in 1996. Zij zijn specialist in de handel en verwerking van pinda’s (grondnoten).

Over ons

Bredabest B.V. is gevestigd in Raamsdonksveer en opgericht in 1996. Zij zijn specialist in de handel en verwerking van pinda’s (grondnoten).

De organisatie bestaat grofweg uit 3 afdelingen:

- Handel: grondnoten worden wereldwijd ingekocht, danwel direct via eigen opslaglocaties aan importeurs en verwerkers in en buiten Europa geleverd.
- Productie b-to-b: productie van half fabricaten van grondnoten. Hiermee beleveren zij
voornamelijk de snack, koek, chocolade en saté industrie in Europa.
- Productie b-to-c productie van noten en pasta’s in kleinverpakkingen voor de retail.

De productie vindt plaats op twee productielocaties in Giessen en Raamsdonksveer en telt circa 80 medewerkers. Bredabest stelt de wensen van de klant centraal en probeert haar productie daar zo goed mogelijk op aan te laten sluiten. De organisatie kenmerkt zich door een hele hoge intensiviteit waarmee projecten worden gerealiseerd. Zo is recentelijk de opslagcapaciteit in Giessen vergroot en wordt momenteel een nieuw warehouse in Raamsdonksveer gerealiseerd. Recentelijk is de productiecapaciteit voor zowel halffabricaten als retail producten aanzienlijk uitgebreid.
Belangrijkste succesfactoren zijn de continue aandacht voor kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Dit begint al bij de zorgvuldige inkoop, aanvoer en controle van grondstoffen en eindigt pas met een tevreden klant.
Share
Bredabest
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren