Tuinbouw, Landbouw
Flevoland

Bio Brass BV

Winkelweg 57, 3896 LH ZEEWOLDE
+31365228430

Kernactiviteiten

Bio Brass is actief in de teelt, verwerking en marketing van biologische groenten. Op de vruchtbare gronden in Flevoland worden in een ruime vruchtwisseling een breed assortiment groenten geteeld voor zowel retail als verwerkende industrie.

Hoofdkantoor

Zeewolde

Over ons

Bio Brass is actief in de teelt, verwerking en marketing van biologische groenten. Op de vruchtbare gronden in Flevoland worden in een ruime vruchtwisseling een breed assortiment groenten geteeld voor zowel retail als verwerkende industrie. Door verbindingen in de keten is Bio Brass in staat een stabiel en continue volume te verzorgen voor afnemers in Europa. De visie, organisatie en faciliteiten maken het mogelijk de producten op locatie eventueel te bewerken en verpakken. Hierdoor worden onnodige kosten en kwaliteitsderving later in de keten voorkomen. Areaal, schaal en jarenlange ervaring in zowel teelt als het positioneren van biologische groenten, maken Bio Brass tot een unieke ketenpartner om de categorie biologische groenten te initiëren of te versterken.

Missie / Visie

Bio Brass heeft als doel zo efficiënt mogelijk te verbinden binnen de voedselketen en dit te combineren met rust, ruimte en afwisseling in de teelt. Deze combinatie maakt het mogelijk dat steeds meer mensen kunnen genieten van mooie, gezonde, betaalbare, maar bovenal lekkere biologische groenten.

Werken bij ons

Kijk op onze website voor vacatures.
Share
Bio Brass BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren