Tuinbouw, Landbouw
Noord-Holland

Bejo

Trambaan 1, 1749 CZ WARMENHUIZEN
+31226396162

Kernactiviteiten

Bejo is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in 31 landen. Een internationaal familiebedrijf met 2000 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst.

Hoofdkantoor

Warmenhuizen

Over ons

Van wortel en kool tot venkel en asperge, groenten horen bij onze dagelijkse voeding en zijn essentieel voor een gezonde levensstijl. Professionele telers in binnen- en buitenland zorgen ervoor. Elke dag. Met onze groentezaden. Met passie veredelen wij de rassen, leveren de zaden en geven advies. Altijd met beide benen op de grond maken onze mensen het verschil.

Wat begon als familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende onderneming. Bejo is een wereldspeler in groentezaden met ruim 2.000 medewerkers in 31 landen. We zijn nuchter, eigenzinnig, innovatief, betrokken en trots op wat we samen bereiken. We veredelen niet alleen zaden, we kweken ook onze mensen, met veel persoonlijke aandacht.

Onlangs is Bejo wederom uitgeroepen tot beste werkgever binnen de branche. Dat komt niet alleen door de informele sfeer binnen het familiebedrijf maar ook doordat de medewerkers voor elkaar klaarstaan. Bejo investeert in de medewerkers en heeft, zoals je dat van de ‘Beste Werkgever’ mag verwachten, prima arbeidsvoorwaarden.

Werken bij ons

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen Bejo? Bekijk dan onze website: www.werkenbijbejo.nl en wellicht verwelkomen we je binnenkort in ons Bejo team!
Share
Bejo
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren