Tuinbouw, Landbouw
Noord-Holland

Bejo Zaden B.V.

Trambaan 1, 1749 CZ WARMENHUIZEN
+31226396162

Kernactiviteiten

Een échte specialist in de veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Wij ontwikkelen groenterassen met toegevoegde waarde voor de hele voedingsketen…

Hoofdkantoor

Warmenhuizen

Over ons

Wereldwijd toonaangevend Over de hele wereld kiezen specialisten uit de voedingsketen de groentezaden van Bejo. Begrijpelijk: Bejo heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zaadbranche en behoort tot de toonaangevende specialisten in veredeling, productie, bewerking en verkoop van kwaliteitszaden.B(l)oeiend bedrijf, kwaliteit voorop Het internationale karakter en de specialistische bedrijfsprocessen maken van Bejo een boeiend bedrijf. Bejo-zaad wordt geleverd in meer dan 100 landen via een wereldwijd netwerk van Bejo-ondernemingen en toegewijde distributeurs. Ruim 1400 medewerkers werken met grote betrokkenheid voor Bejo.

Missie / Visie

De missie van Bejo is het ontwikkelen en vermarkten van excellent uitgangsmateriaal voor de wereldwijde teelt van groenten met toegevoegde waarde voor de gehele voedingsketen.

Werken bij ons

Klaar voor het grote Werk? Kijk op onze website voor actuele vacatures.
Share
Bejo Zaden B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?