Tuinbouw, Landbouw
Flevoland

Beetz

Winkelweg 57, 3896 LH ZEEWOLDE
+31365228430

Kernactiviteiten

Beetz teelt biologische bieten, verwerkt het tot eindproduct en inspireert op een verfrissende manier de retailer en consument.

Hoofdkantoor

Zeewolde

Over ons

Beetz teelt biologische bieten, verwerkt het tot eindproduct en inspireert op een verfrissende manier de retailer en consument. Beetz is een joint venture van BioBrass in Nederland en G's Fresh uit de UK.
De bieten worden in Nederland en Spanje geteeld. Op het teeltbedrijf in Nederland vindt verwerking plaats tot verschillende eindproducten. Reststromen worden hergebruikt als veevoer en vinden zo hun weg binnen de teeltcyclus.
Beetz levert haar producten rechtstreeks of via een distributeur aan (internationale) retailorganisaties en het foodservice segment. Het uitgebreide biologische bietenassortiment omvat onder andere verse bieten, vacuüm gekookte bieten, specialiteiten zoals bieten met een smaakje, baby-bieten en verschillende geperste sappen.

Missie / Visie

Bieten kunnen een mooier, belangrijker en waardevoller onderdeel worden van het voedingspatroon en daarmee ook van de categorie Groente en Fruit. Door vanuit een categoriebenadering de teelt, verwerkingsmogelijkheden en productontwikkelingen met elkaar te verbinden, kunnen we deze missie waarmaken.
Share
Beetz
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren