Tuinbouw, Akkerbouw
Flevoland

Beetz

Winkelweg 57, 3896 LH ZEEWOLDE
+31365228430

Kernactiviteiten

Beetz teelt biologische bieten, verwerkt het tot eindproduct en inspireert op een verfrissende manier de retailer en consument.

Hoofdkantoor

Zeewolde

Over ons

Beetz teelt biologische bieten, verwerkt het tot eindproduct en inspireert op een verfrissende manier de retailer en consument. Beetz is een joint venture van BioBrass in Nederland en G's Fresh uit de UK.
De bieten worden in Nederland en Spanje geteeld. Op het teeltbedrijf in Nederland vindt verwerking plaats tot verschillende eindproducten. Reststromen worden hergebruikt als veevoer en vinden zo hun weg binnen de teeltcyclus.
Beetz levert haar producten rechtstreeks of via een distributeur aan (internationale) retailorganisaties en het foodservice segment. Het uitgebreide biologische bietenassortiment omvat onder andere verse bieten, vacuĆ¼m gekookte bieten, specialiteiten zoals bieten met een smaakje, baby-bieten en verschillende geperste sappen.
Share
Beetz

Recente vacatures van Beetz

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.