Landbouw, Food, industrie
Gelderland

Banken Champignons BV

Bijsterhuizen 3130, 6604 LV WIJCHEN
+31243667444

Kernactiviteiten

.Banken Champignons is een familiebedrijf dat betrokken is bij elke schakel van die keten: van telen, oogsten, bewerken, verpakken, distribueren tot wereldwijd verkoop van verse paddenstoelen. Een betrouwbare partner met een ijzersterk logistiek netwerk: ‘vandaag besteld = vandaag geleverd’.

Banken Champignons heeft een breed assortiment met verse paddenstoelen: van wilde-, gecultiveerde exotische paddenstoelen en kwalitatief hoogwaardige champignons tot innovatieve foodconcepten, die aansluiten bij de laatste trends. Onze producten worden eerlijk en duurzaam geproduceerd door specialisten en gedistribueerd over de hele wereld.

Hoofdkantoor

Wijchen

Historie

Henk Banken begon in de jaren '50 met de teelt van verse champignons en breidde zijn bedrijf in de loop van de tijd uit met het fermenteren van compost en handelsactiviteiten.
Sindsdien is Banken Champignons uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande internationale teelt- en handelsbedrijven in champignons, paddenstoelen en
paddenstoelenspecialiteiten. De twee zonen van Henk Banken (Jurgen en Rob) zijn in de voetsporen van hun vader getreden.
Naast de eigen teeltbedrijven beschikken wij over een groep telers die exclusief voor ons telen. Alleen de beste telers worden geselecteerd om deel uit te maken van ons team. Regelmatig hebben wij overleg met hen over milieuvriendelijke teeltmethoden en biologische ziektebestrijding. Daarnaast ontwikkelen we gezamenlijk hoogwaardige en innovatieve teelttechnieken.

Werken bij ons

werken bij Banken Champignons: kijk op onze website
Share
Banken Champignons BV

Recente vacatures van Banken Champignons BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

QESH-Manager

Wijchen
Banken Champignons BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren