Gelderland

Banken Champignons BV

Bijsterhuizen 3130, 6604 LV WIJCHEN
+31243667444

Kernactiviteiten

Banken Champignons BV, gevestigd te Wijchen, is de Nederlandse vestiging van het familiebedrijf Banken Champignons Group (BCG): een groep internationaal opererende bedrijven met ruim 400 medewerkers die zich richten op het cultiveren van champignons en vermarkten van paddenstoelen voor de internationale versmarkt. BCG beheert vestigingen in Nederland, België en Polen en is BRC, IFS, SKAL, Global-GAP, FtF, TN en Fair Produce gecertificeerd.

Hoofdkantoor

Wijchen

Historie

Henk Banken begon in de jaren '50 met de teelt van verse champignons en breidde zijn bedrijf in de loop van de tijd uit met het fermenteren van compost en handelsactiviteiten.
Sindsdien is Banken Champignons uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande internationale teelt- en handelsbedrijven in champignons, paddenstoelen en
paddenstoelenspecialiteiten. De twee zonen van Henk Banken (Jurgen en Rob) zijn in de voetsporen van hun vader getreden.
Naast de eigen teeltbedrijven beschikken wij over een groep telers die exclusief voor ons telen. Alleen de beste telers worden geselecteerd om deel uit te maken van ons team. Regelmatig hebben wij overleg met hen over milieuvriendelijke teeltmethoden en biologische ziektebestrijding. Daarnaast ontwikkelen we gezamenlijk hoogwaardige en innovatieve teelttechnieken.

Werken bij ons

werken bij Banken Champignons: kijk op onze website
Share
Banken Champignons BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren