Landbouw
Zuid-Holland, België

Bakker Barendrecht B.V.

Handelsweg 20, 2988 DB RIDDERKERK
+31180695911

Kernactiviteiten

Steeds meer mensen leven gezonder en bewuster. Als een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland leveren we daar actief een bijdrage aan.

Hoofdkantoor

Ridderkerk

Aantal landen waar bedrijf actief is

Nederland, België

Over ons

Bakker Barendrecht zorgt ervoor dat bij Albert Heijn dagelijks de allerbeste groenten en fruit in de winkels ligt. Aan Koninklijke Vezet leveren we groenten en fruit voor hun kant- en klare producten en maaltijdoplossingen. In België en Luxemburg hebben we een strategisch partnerschap met Delhaize. In Tsjechië werken we samen met Albert.

Missie / Visie

Met zo’n 800 collega’s in Nederland doen we er alles aan om te zorgen dat onze klanten succesvol zijn en blij met ons als partner. En dat kan alleen als je echt samenwerkt. Van het innoveren van rijptechnieken tot het zorgen voor de juiste bevoorrading van Albert Heijn. Van het bedenken van nieuwe smaakvolle producten met en voor Albert Heijn tot het innoveren van verpakkingen. Met allemaal hetzelfde eindresultaat voor ogen: de allerbeste kwaliteit leveren.

Historie

Janus Bakker richtte in 1930 Bakker Barendrecht op. Al zijn vijf zoons werkten ooit voor het bedrijf en één van zijn kleinkinderen werkt er nog altijd. Met een groot talent voor handelen – ‘eerlijk en betrouwbaar’– maakt Janus het bedrijf snel tot een succes. Sinds de jaren zestig werkt Bakker samen met Albert Heijn, een relatie die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een strategisch partnerschap. In de jaren ‘80 namen Bakker en Albert Heijn het historische besluit om rechtstreeks met telers te gaan werken. Zo ontstond Holland Crop, onze Nederlandse telersorganisatie. Samen vormen we een kortere keten. Het begin van een hecht, duurzaam en ‘vruchtbaar’ netwerk van gepassioneerde telers. Inmiddels heeft Bakker vestigingen in Nederland en Tsjechië. Recenter zijn de activiteiten in België en Luxemburg, waar Bakker sinds 2019 strategisch partner is van supermarktketen Delhaize.

Werken bij ons

Werken bij Bakker, is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Van oudsher zijn we een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben. Dat doen we door te zorgen voor een fijn werkklimaat, goed arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Share
Bakker Barendrecht B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren