Noord-Holland, Zuid-Holland

Bakels Senior N.V.

Hogeweijselaan 175, 1382 JL WEESP
+31294414559

Kernactiviteiten

De Bakels Groep heeft zich vanaf haar oprichting in 1904 ontwikkeld tot een internationale top-5 speler op de markt van hoogwaardige bakkerijgrondstoffen met wereldwijd eigen productiebedrijven. Bakels is specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment bakkerijgrondstoffen waarbij zowel het ambachtelijke als ook het industriƫle segment van de bakkerijbranche wordt bediend. Op de productielocatie Weesp wordt veel tijd en aandacht besteed aan productontwikkeling en verkoopondersteuning om zo optimaal in te kunnen spelen op de behoefte van de klant. Het bedrijf kent een positieve, resultaatgerichte en informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven.
De Area Sales Manager richt zich, als ondernemer in zijn rayon, op de midden- en groot ambachtelijke bakkerijen in de hoek Den Haag, Utrecht, Zuid Flevoland en Noord Holland.
Share
Bakels Senior N.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren