Landbouw, Food, industrie
Zuid-Holland

Aweta

Kwakelweg 2 , 2641 WW Pijnacker

Kernactiviteiten

Aweta heeft een sterk leidende positie als het gaat om kant-en-klare oplossingen voor het sorteren en verpakken van verse groenten en fruit. De montage-, verkoop- en servicekantoren bevinden zich wereldwijd in de belangrijkste groente- en fruitgebieden, dicht bij de klant

Over ons

Aweta heeft een sterk leidende positie als het gaat om kant-en-klare oplossingen voor het sorteren en verpakken van verse groenten en fruit. De montage-, verkoop- en servicekantoren bevinden zich wereldwijd in de belangrijkste groente- en fruitgebieden, dicht bij de klant.
Aweta is koploper als het gaat om innovatie van het scannen van producten en de automatisering van sorteer- en verpakkingsapparatuur. Aweta streeft continu naar hogere standaarden, speelt in op veranderende wensen en maakt de time to market steeds korter. De Aweta Group telt wereldwijd 300 gepassioneerde professionals
Share
Aweta

Recente vacatures van Aweta

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Area Sales Manager Benelux

Pijnacker,, regelmatig op reis in het werkgebied
Aweta
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?