Landbouw
Flevoland, Gelderland, Limburg

Aviko BV

Dr. A. Ariënsstraat 28, 7220 CD STEENDEREN
+31575458200

Kernactiviteiten

Aviko B.V. is een toonaangevende producent van aardappelproducten met diverse productie locaties in binnen- en buitenland. Ons assortiment, bestaande uit tientallen gekoelde en diepgevroren aardappelproducten, wordt door miljoenen fijnproevers gewaardeerd.

Hoofdkantoor

Steenderen

Over ons

Bij Aviko werken wij elke dag aan waardevolle aardappelproducten. Al sinds de oprichting in 1962 doen we dat op basis van onze kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend.

Missie / Visie

Missie: Creating value from potatoes

Aviko heeft als doel waarde creëren uit aardappelen, om hiermee zowel uw bedrijf als Aviko te laten groeien. Vanuit een intensief contact met zowel aardappeltelers als klanten en met een sterke focus op kwaliteit leidt de flexibele aanpak van Aviko tot een uitgebreid assortiment met innovatieve producten.

Visie: Inspire to more

Bij Aviko zien wij inspiratie als dé voorwaarde voor succes. Inspiratie biedt ontelbare kansen om klanten beter te bedienen. Met de aardappelproducten van Aviko kunt u eindeloos variëren om zo altijd een verleidelijk gerecht op tafel zetten. Onze afnemers zijn hierbij onze belangrijkste kennispartner. Zij zijn een belangrijke inspiratiebron om lokale voorkeuren te vertalen naar aardappelproducten en verkoopconcepten die 'fit for purpose' zijn.

Historie

Wat ooit begon met 32 aardappelboeren aan een keukentafel is nu, een halve eeuw later, uitgegroeid tot een mondiale onderneming. 'Aardappel Verwerkende Industrie Keppel en Omstreken' bleek vanaf haar oprichting in 1962 een nuchtere en ambitieuze organisatie met maar één doel: waarde creëren uit aardappelen.

Werken bij ons

Je vindt meer uitdagingen bij Aviko. Al deze aardappelproducten staan garant voor mooie carrières. Je vindt bij ons prachtige uitdagingen in onder andere productie en techniek, marketing, sales, levensmiddelentechnologie en ICT. Wat voor onze aardappelen geldt, gaat ook voor jouw talent op: je haalt er meer uit bij Aviko. Dus als je serieus met je toekomst bezig bent, dan is werken bij Aviko een zeer verstandige keuze. Ook wanneer je als stagiaire aan de slag wilt, of wilt afstuderen zit je dus nergens beter dan bij Aviko. Je kunt bij ons ervaring opdoen op verschillende werkterreinen.
Share
Aviko BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren