Landbouw
Drenthe, Gelderland, Groningen, Overijssel

AGRIANT B.V

Roald Amundsenstraat 6, 7825 AT EMMEN

Kernactiviteiten

Agriant B.V. streeft ernaar dé totaalleverancier van Noordoost-Nederland te zijn voor meststoffen, plantversterkers, gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaden. Vanuit grote betrokkenheid beschouwt Agriant het als één van haar belangrijkste taken klanten in staat te stellen rendabel gewassen te telen. De adviseurs van Agriant leveren meerwaarde voor het bedrijfsrendement door met Kennis en oog voor de Kostprijs Klantgericht te werken.

Agriant is een dochteronderneming van de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A. te Wemeldinge. CZAV is dé agrarische coöperatie in Zuidwest-Nederland waarbij ruim 3000 actieve agrarische ondernemers in de akkerbouw, bloembollenteelt, veehouderij en fruitteelt zijn aangesloten.

Een belangrijk samenwerkingsverband is CropSolutions. Hierin werkt CZAV samen met AgruniekRijnvallei Plant (Waardenburg), Agrea (Panningen), CAV Agrotheek (Wieringerwerf), CLTV Zundert, De Samenwerking (Haastrecht), Heijboer BV (Biddinghuizen) en Vitelia Agrocultuur (Lottum). Doelstelling is kennis en inkoopkracht te bundelen waardoor de best mogelijke producten geleverd worden in optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Share
AGRIANT B.V
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren