Food, foodservice
Utrecht

A-ware Food Group

3e Industrieweg 5c, 3411 MD LOPIK
+31348489210

Kernactiviteiten

We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden. Het is onze ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in Europa in de food- & agri business, maar ook buiten Europa zijn we steeds meer actief.

Hoofdkantoor

Lopik

Missie / Visie

Kerndoel en kernwaarden A-ware Food Group is een familiebedrijf met passie voor kaas. Wat we willen is onze klanten optimaal tot dienst zijn. Dat doen we door dienstverlening op maat te leveren. Dienstverlening van de hoogste kwaliteit, ofwel A-kwaliteit. Door slim en bewust te ondernemen werken wij aan diensten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij al onze activiteiten staan onze klanten centraal. Samen met hen zoeken we op basis van onze flexibele instelling naar maatwerkoplossingen, met een optimaal resultaat voor de klant. Tegelijk blijven we onze dienstverlening continu verbeteren en blijven we innoveren, om aan te sluiten op de klantvraag en de marktontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste diensten blijven garanderen. Wij investeren in onze medewerkers , als het gaat om hun welzijn en ontwikkeling. Immers, enthousiaste en vakkundige medewerkers dragen bij aan onze hoogwaardige dienstverlening.

Werken bij ons

Als jij je talenten inzet, je werk goed doet en altijd open staat voor verbeteringen, dan hebben wij jou ook veel te bieden. Werken met een succesvol concept, bijvoorbeeld. Waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt, ongeacht je leeftijd. En een plek waar jij je verder kunt ontwikkelen in je vakgebied of zelfs kunt doorgroeien tot leidinggevende.
Share
A-ware Food Group