Food, foodservice
Flevoland

A-ware Food Group B.V.

Catharijne 1 , 1358 CC Almere
+31887381000

Kernactiviteiten

Royal A-ware is een oer-Hollands familiebedrijf met passie voor food. We willen onze klanten optimaal tot dienst zijn. Dit doen we door dienstverlening op maat te leveren. Dienstverlening van de hoogste kwaliteit, oftewel A-kwaliteit.

Wij streven continu naar verbetering en innovatie. Zo blijven wij optimaal aansluiten op de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen in de markt. Ons streven is dat klanten ons erkennen als hun meest gewaardeerde ketenpartner in agri-food.

Zo’n 2000 medewerkers verdeeld over bijna 20 vestigingen door Nederland en België zetten zich dagelijks in om klanten wereldwijd te voorzien van de beste foodproducten. Royal A-ware investeert in duurzaamheid, in haar omgeving en in het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers.

Hoofdkantoor

Almere

Missie / Visie

Kerndoel en kernwaarden A-ware Food Group is een familiebedrijf met passie voor kaas. Wat we willen is onze klanten optimaal tot dienst zijn. Dat doen we door dienstverlening op maat te leveren. Dienstverlening van de hoogste kwaliteit, ofwel A-kwaliteit. Door slim en bewust te ondernemen werken wij aan diensten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij al onze activiteiten staan onze klanten centraal. Samen met hen zoeken we op basis van onze flexibele instelling naar maatwerkoplossingen, met een optimaal resultaat voor de klant. Tegelijk blijven we onze dienstverlening continu verbeteren en blijven we innoveren, om aan te sluiten op de klantvraag en de marktontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste diensten blijven garanderen. Wij investeren in onze medewerkers , als het gaat om hun welzijn en ontwikkeling. Immers, enthousiaste en vakkundige medewerkers dragen bij aan onze hoogwaardige dienstverlening.

Werken bij ons

Als jij je talenten inzet, je werk goed doet en altijd open staat voor verbeteringen, dan hebben wij jou ook veel te bieden. Werken met een succesvol concept, bijvoorbeeld. Waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt, ongeacht je leeftijd. En een plek waar jij je verder kunt ontwikkelen in je vakgebied of zelfs kunt doorgroeien tot leidinggevende.
Share
A-ware Food Group B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren