Food, industrie, Food, foodservice, Food, retail en handel
Limburg

Champi-mer

Meezendreef 5, 4041 AC Kesteren
+31488488975

Kernactiviteiten

Alles draait om champignons bij Scelta Mushrooms. We bieden een breed assortiment aan champignoningrediënten, van diepgevroren tot geconserveerde champignons tot gezondere snacks en natuurlijke smaakversterks. Onze producten kunnen verwerkt worden in pizza's, soepen, sauzen, kant- en-klaar maaltijden en andere producten en zijn verkrijgbaar in verschillende internationale supermarkten.

Hoofdkantoor

Venlo

Over ons

Het verhaal van Scelta is een verhaal van een echte champignonfamilie uit Venlo. De vader van Jan Klerken, CEO en eigenaar van Scelta Mushrooms, was de grondlegger van wat Scelta Mushrooms vandaag de dag is. In 1963 richtte hij Champex op, waar champignons gekweekt werden. 5 jaar later startte Champex ook met het inblikken van champignons. Toen Jan 16 jaar was begon hij met werken bij het bedrijf van zijn vader.

Aan het einde van de zeventiger jaren werd Champex verkocht. Jan begon voor zichzelf met het verwerken van champignons in Nederland en deze in Spanje en Frankrijk te verkopen. In 1988 verkocht hij het bedrijf, maar bleef actief als directeur voor 5 jaar. In 1993 heeft Jan Scelta Mushrooms opgericht. Scelta Mushrooms bleef innoveren en groeien en vandaag de dag is Scelta Mushrooms één van de grootste spelers wereldwijd in de champignonbusiness.

Werken bij ons

Scelta Mushrooms is altijd opzoek naar nieuwe medewerkers. Graag een kijkje achter de schermen nemen?
Share
Champi-mer
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren