Food, industrie, Food, foodservice, Food, retail en handel
Limburg

Champi-mer

Heymansstraat 35 , 5927 NP Venlo
+31773241020

Kernactiviteiten

Alles draait om champignons bij Scelta Mushrooms. We bieden een breed assortiment aan champignoningrediënten, van diepgevroren tot geconserveerde champignons tot gezondere snacks en natuurlijke smaakversterks. Onze producten kunnen verwerkt worden in pizza's, soepen, sauzen, kant- en-klaar maaltijden en andere producten en zijn verkrijgbaar in verschillende internationale supermarkten.

Hoofdkantoor

Venlo

Over ons

Het verhaal van Scelta is een verhaal van een echte champignonfamilie uit Venlo. De vader van Jan Klerken, CEO en eigenaar van Scelta Mushrooms, was de grondlegger van wat Scelta Mushrooms vandaag de dag is. In 1963 richtte hij Champex op, waar champignons gekweekt werden. 5 jaar later startte Champex ook met het inblikken van champignons. Toen Jan 16 jaar was begon hij met werken bij het bedrijf van zijn vader.

Aan het einde van de zeventiger jaren werd Champex verkocht. Jan begon voor zichzelf met het verwerken van champignons in Nederland en deze in Spanje en Frankrijk te verkopen. In 1988 verkocht hij het bedrijf, maar bleef actief als directeur voor 5 jaar. In 1993 heeft Jan Scelta Mushrooms opgericht. Scelta Mushrooms bleef innoveren en groeien en vandaag de dag is Scelta Mushrooms één van de grootste spelers wereldwijd in de champignonbusiness.

Werken bij ons

Scelta Mushrooms is altijd opzoek naar nieuwe medewerkers. Graag een kijkje achter de schermen nemen?
Share
Champi-mer

Recente vacatures van Champi-mer

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

QA Manager (lid MT)

Kesteren, in het hart van de Betuwe, aan de A15
Champi-mer