Veehouderij
Zuid-Holland, Internationaal

BioChek BV

Fokkerstraat 14, 2811 ER REEUWIJK
+31310182582592

Kernactiviteiten

BioChek is een jong ondernemend bedrijf dat volop in de groei zit. Al 20 jaar is BioChek actief in het ontwikkelen, produceren en verkopen van diagnostische tests, met als doel dierenwelzijn en volksgezondheid naar een hoger niveau te tillen. De tests zijn gebaseerd op de ELISA of qPCR techniek en worden zowel ingezet voor diagnostiek, ter preventie van ziektes, als om het succes van vaccinaties te monitoren.

Over ons

BioChek is een jong ondernemend bedrijf dat volop in de groei zit. Al 20 jaar is BioChek actief in het ontwikkelen, produceren en verkopen van diagnostische tests, met als doel dierenwelzijn en volksgezondheid naar een hoger niveau te tillen. De tests zijn gebaseerd op de ELISA of qPCR techniek en worden zowel ingezet voor diagnostiek, ter preventie van ziektes, als om het succes van vaccinaties te monitoren. De werknemers van BioChek zijn gedreven en tegelijk heerst er een informele en collegiale sfeer. Kansen worden gezocht en gecreëerd; uitdagingen worden aangegaan.
BioChek richt zich nu nog vooral op klanten in de pluimvee en varkenssector, zoals dierenartsen of (commerciële) laboratoria. Naast de diagnostische tests speelt ook de bijbehorende software een belangrijke rol en wordt er technische support geboden. BioChek exporteert haar producten naar business partners in bijna alle landen wereldwijd.
Share
BioChek BV
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren