Landbouw
Noord-Holland

Gourmet

Slimweg 42 , 1614 MG Grootebroek
+31 228 517 086

Kernactiviteiten

Gourmet biedt 365 dagen per jaar een totaal assortiment aan van sjalotten-, uien- en knoflookspecialiteiten. Wij dragen zelf zorg voor de teelt, selectie, verpakking en distributie van onze producten. Door volledige ketenbeheersing garanderen wij een vers en volledig traceerbaar product; van teelt tot consument.

Over ons

LIEFDE VOOR UIEN SINDS 1951

Gourmet is een teeltbedrijf ontstaan uit het familiebedrijf van de familie Broersen, dat al 3 generaties actief is in de teelt en selectie van sjalotten en uien. Vroeger werd plantmateriaal aan de zaadhuizen geleverd die het op hun beurt weer doorverkochten aan zaadwinkels en tuincentra. Meer dan 25 jaar geleden is Gourmet zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe sjalottenrassen gericht op de consumptiemarkt.

Inmiddels onderscheidt ons familiebedrijf zich door 365 dagen per jaar zelf zorg te dragen voor de teelt, selectie, verpakking en distributie van een compleet assortiment uienproducten. Het complete proces in eigen beheer.

Gourmet bouwt aan directe relaties met haar klanten. Door de schakels tussen de teelt en de eindklant zo kort mogelijk te houden, kunnen we snel en adequaat inspelen op de wensen van onze klanten. Bovendien denken we, als totaalspecialist in de keten, graag mee met de klant. Om samen te werken en te inspireren, op het gebied van assortiment, concepten en verpakkingen.

Werken bij ons

Dagelijks vinden onze producten afzet via supermarktketens en (groot)handelsbedrijven in binnen- en buitenland, voornamelijk Europa. “Handen uit de mouwen, betrouwbaar en gezond boerenverstand” geven de grondhouding van Gourmet weer. In een open, toegankelijke en innovatieve omgeving werken wij dagelijks met betrokken collega’s aan de groeiende positie van ons bedrijf.
Share
Gourmet
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren