Landbouw en Food vacatures

2 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Tuinbouw Directie, Management vacatures.
Andijk
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
17 May. 2024

Algemeen Directeur

Regio Talent zoekt voor ABZ Seeds uit Andjik een ondernemende Algemeen Directeur. ABZ Seeds is pionier én marktleider in het veredelen, produceren en verhandelen van F1-hybride...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Hendrik-Ido-Ambacht
Tuinbouw
Landbouw
14 May. 2024

Manager Breeding & Innovations

Binnen Florensis is behoefte ontstaan aan een inspirerende leidinggevende die hierarchisch en functioneel aansturing geeft aan onderzoek en de product development activiteiten.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

dsm-firmenich

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren