Landbouw en Food vacatures

3 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Overheid/Onderwijs vacatures.
Dronten
1 dec. 2021

Lecturer in Food chain management

International education is your passion and you would like to contribute to the professional development of international students?
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Den Haag
26 nov. 2021

Senior Jurist Mededinging - Agro-nutri

Ben jij een ervaren jurist en wil je werken aan uiteenlopende en uitdagende onderzoeken waarin nooit iets zwart of wit is? Reageer dan snel!
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Ottersum
19 nov. 2021

Senior Communicatie Adviseur Agri

Word jij blij van het samen creëren van nieuwe perspectieven vanuit je netwerk? Het bedenken van slimme strategieën? Nieuwe verdienmodellen? Marketing- en communicatieplannen? Creatieve...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.