Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Gelderland vacatures.
Weert/ Ede/Veghel
Veehouderij
Diervoeding/Feed
26 Jan. 2023

Strategical Buyer Dairy Ingredients

Bezit jij de flexibiliteit en de vaardigheid om enerzijds nauw samen te werken binnen een kleine onderneming met de DGA en anderzijds te opereren in een grote gestructureerde onderneming? Wil jij...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Varsseveld
Diervoeding/Feed
25 Jan. 2023

Product Development Manager

Ontwikkelen van nieuwe concepten, inrichten van het inkoop- en kwaliteitsproces, zowel op strategisch als operationeel niveau. Zelf de regie in een veelzijdige functie.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Regio Midden- en Noord-Nederland / Home office
Tuinbouw
25 Jan. 2023

Adviseur Gewasbescherming Vollegrondsgroente/Akkerbouw

Een functie waarin je alle kans krijgt jezelf te ontwikkelen en waar afwisseling en zelfstandigheid/vrijheid van opereren centraal staan. 
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Home Office of in overleg een te vestigen kantoor in Nederland.
Diervoeding/Feed
25 Jan. 2023

Business Manager Benelux & Germany

Ben je ondernemend ingesteld en wil je meer verantwoordelijkheid? Zoek je ruimte voor je commerciële skills, maar ook voor de ontwikkeling van je managementvaardigheden? Dan biedt Altilis je...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Harderwijk
Food, industrie
Veehouderij
5 Dec. 2022

Kwaliteitscontroleur/Beoordelaar Melkveebedrijven (Harderwijk)

Heb je een boontje voor kwaliteit en weet je van aanpakken? Ben je net afgestudeerd, solliciteer dan!
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?