Landbouw en Food vacatures

3 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Onderzoek, R&D vacatures.
Benelux & Duitsland + home-office
Veehouderij
Diervoeding/Feed
22 Jul. 2024

Technical Application Specialist Swine

Ben jij een ervaren varkensnutritionist? Ontdek hoe je met jouw werk de wereld kan voeden en hoe je jouw loopbaan verder kunt ontwikkelen! 
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Regio Nederland met kantoor in Stroe (Barneveld)
Veehouderij
Diervoeding/Feed
16 Jul. 2024

Specialist Nutritie Herkauwers

Als specialist herkauwers krijg je de kans om onze mengvoerklanten en hun veehouders te adviseren op het gebied van voeding en gezondheid. 
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Almelo
Food, industrie
11 Jul. 2024

QA Specialist

QA Specialist
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

dsm-firmenich

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren