Landbouw en Food vacatures

3 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Financieel, ICT vacatures.
Warmenhuizen
28 Jun. 2022

Global Business Controller Sales

Binnen het Global Control team ligt jouw focus op de Sales. Bejo verkoopt haar zaden over de hele wereld, zowel via dochtermaatschappijen als rechtstreeks.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Leusden
20 Jun. 2022

Business Controller

Ben jij een business controller die aan de slag wil met vraagstukken op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven? COKZ is op zoek naar een analytische en communicatief sterke business controller.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Hedel
17 Jun. 2022

Business Controller

Is het fungeren als "spin-in-het-web" op de snijvlakken tussen financiën, logistiek, commercie en productie een kolfje naar je hand? Voel jij je thuis binnen een agrarisch...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.