Landbouw en Food vacatures

0 vacatures gevonden

  Geen vacatures gevonden

  Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

  Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
  Niet gevonden wat je zocht?

  Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

   

  Twilmij

  Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

  Alle werkgevers bekijken

  Ceres

  Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

  Alle werkgevers bekijken

  Food AgriFoodMatch
  AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
  Weigeren