Klasse Ki B.V.

Commercieel medewerker DanBred

Delete
Save in favorites
Nederland
Veehouderij
26 Nov. 2020

Commercieel medewerker DanBred

Share

Bedrijfsprofiel

Uw bedrijf, Ons DNA

DanBred is één van de wereldwijd leidende fokkerijorganisaties die genetica en dienstverlenende oplossingen levert aan de varkenshouderij.

DanBred heeft lange termijn fokdoelen die regelmatig geëvalueerd worden. Dit garandeert de genetische vooruitgang van de foklijnen voor een duurzaam rendement voor varkensbedrijven.

DanBred P/S is eigendom van de Danish Agriculture and Food Council, Danish Agro en het voormalige DanBred International A/S.

www.danbred.com/nl

Functie omschrijving - Commercieel medewerker DanBred

DanBred Nederland opereert vanuit Sint-Oedenrode en heeft veel topondernemers in haar klantenbestand. Wij zoeken een commercieel talent voor ons bedrijf met passie voor varkens. Jij zorgt samen met jouw collega's dat onze bestaande en nieuwe afnemers maximaal profiteren van de genetische vooruitgang die DanBred jaarlijks realiseert. Hierbij wordt je ondersteund door een breed technisch team van DanBred en KLASSE Ki.

Functie eisen - Commercieel medewerker DanBred

  • HBO of universitaire opleiding
  • Passie voor de varkenshouderij
  • Full-time beschikbaar

Aanbod

Salaris conform gangbare normen in de sector en gerelateerd aan opleiding en ervaring.

Interesse in Commercieel medewerker DanBred ?

Schrijf een mail met een korte motivatie naar DanBred adminnl@danbred.com

Het meesturen van een C.V. met foto wordt gewaardeerd.

DanBred BV
Houtsestraat 9a
5492 TM Sint-Oedenrode

Wij zullen uw reactie slechts enkel en alleen gebruiken met als doel een geschikte kandidaat voor DanBred te vinden. Ten laatste twee weken na uw ingestuurde reactie zult u van ons bericht ontvangen. Wij zullen uw mail niet bewaren indien wij u niet uitnodigen voor een gesprek.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren