Wat is Google for jobs en hoe haal jij er voordeel uit?

Blog
24 May 2024

Wat is Google for jobs?
Google for Jobs is een banenzoekmachine. Het maakt het zoeken naar banen eenvoudiger en overzichtelijker door vacatures van verschillende bronnen te centraliseren.
Met Google for Jobs kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar sneller en beter vinden. Zo worden banen getoond die relevant zijn aan de gebruikte zoektermen én die voldoen aan de wensen van de zoeker.

Voordelen van Google for Jobs:
Het voornaamste voordeel van Google for Jobs is dat het gebruiksvriendelijk is. Alle vacatures staan op één centrale locatie, namelijk op Google. Bovendien worden vacatures niet meerdere keren vermeld, in tegenstelling tot veel andere websites, dankzij het ontdubbelingsproces. 

Hoe zorg je ervoor dat Google for Jobs jouw vacatures plaatst? 
Gebruik gestructureerde data en vul zowel verplichte als aanbevolen velden in (zoals plaatsingsdatum, functietitel, locatie, en salaris). Hierdoor leest Google je website beter en worden je vacatures sneller weergegeven.


Wist je dat:
Vacatures geplaatst op AgriFoodMatch worden automatisch doorgezet naar Google for Jobs, wat je zichtbaarheid vergroot. Wil je als bedrijf in de agrifood-sector de perfecte match vinden voor jouw team? Adverteer dan op onze vacaturesite AgriFoodMatch. Voor meer informatie en prijzen m.b.t. het plaatsen van vacatures klik hier.

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren