Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, België, Duitsland, Internationaal

Triferto B.V.

Koopmanslaan 8, 7005 BK DOETINCHEM
+31314374000

Kernactiviteiten

Triferto is een Europese groothandel van een volledig pakket gegranuleerde en vloeibare meststoffen. Vooruitstrevende innovaties en agronomische kennis zijn vertaald naar sterke merken zoals Novurea, HUMICoat, Novagran en Ferti-Flow. Stuk voor stuk unieke bemestingsconcepten waarmee we onze klanten oplossingen op maat bieden.

Hoofdkantoor

Koopmanslaan 8, NL-7005 BK, Doetinchem, Nederland

Aantal medewerkers nationaal

75

Aantal landen waar bedrijf actief is

55

Over ons

Met onze kwalitatief hoogwaardige meststoffen, een uniek distributienetwerk, vakbekwame medewerkers hebben we voor elk bemestingsvraagstuk in de beste oplossing. Maximaal rendement uit de investering in meststoffen is ons doel. Dit betekent efficiënt bemesten, afgestemd op het specifieke gewas, de bodemconditie en het klimaat met concept die onafhankelijk wetenschappelijk zijn onderbouwd. Hierdoor profiteren onze klanten wereldwijd van een maximale gewasopbrengst, beperken we verliezen waardevolle nutriënten en gaan we duurzaam om met mens en milieu.

Missie / Visie

Triferto ziet het als een belangrijke taak en beschouwt het als een uitdaging om de gewastelers en haar wederverkopers te helpen om kunstmest op een economisch haalbare en milieuvriendelijke manier te gebruiken en als zodanig bij te dragen aan een duurzame landbouw.

Met kennis en innovatie richting een duurzame landbouw

De wereldbevolking zal de komende jaren blijven toenemen, van circa zes naar bijna acht miljard mensen in 2025. Dit betekent een groeiende mondiale vraag naar voedsel die wordt versterkt door een verdere groei van de besteedbare inkomens. De wereldwijde regelgeving stimuleert daarom gewastelers tot efficiënter gebruik van de voedingsstoffen in organische en minerale meststoffen. Triferto heeft de sterke overtuiging dat de boeren minerale meststoffen kunnen gebruiken als aanvulling op de voedingsstoffen die reeds in de bodem aanwezig zijn en die afkomstig zijn van organische mest en groenbemesting. Minerale meststoffen kunnen nauwkeurig afgestemd worden op de behoefte aan voedingsstoffen van de gewassen. Aangezien de voedingswaarden ervan gegarandeerd zijn en men ze naar believen en op elk gewenste moment kan toepassen, is het gebruik van kunstmest een rendabele manier voor het bereiken van een duurzame landbouwproductie en verbeteringen in de kwaliteit van voedsel en ruwvoer. Triferto ziet het als een belangrijke taak en beschouwt het als een uitdaging om de gewastelers en haar wederverkopers te helpen om kunstmest op een economisch haalbare en milieuvriendelijke manier te gebruiken en als zodanig bij te dragen aan een duurzame landbouw en voedselproductie.

Werken bij ons

Werken bij Triferto is werken bij een wereldwijde groothandel van meststoffen dat toptalenten in de marketing, sales, agronomie, techniek en onderzoek de ruimte biedt. Triferto is actief aanwezig in de dynamische meststoffenmarkt. We lopen voorop met nieuwe efficiënte meststoffen, hoogwaardige kwaliteit, kennis van zaken en een uitstekend logistiek netwerk. We willen in deze meststoffenmarkt succesvol zijn en blijven! Daarom biedt Triferto ruimte voor mensen die goed zijn in hun vak. Wilt u meegroeien met het succes van Triferto? Laat het ons weten door te reageren op vacatures of schrijf een open sollicitatiebrief.
Share
Triferto  B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren