Tuinbouw, Landbouw
Noord-Brabant

Soiltech

Biezenmortelsestraat 57a, 5074 RJ BIEZENMORTEL
+31411648105

Kernactiviteiten

De Van Iersel Groep heeft diverse vestigingen in Zuid-Nederland en omvat de bedrijven Soiltech en Van Iersel Compost. Soiltech is toonaangevend op het gebied van bodemgezondheid en plantvitaliteit ten behoeve goede opbrengst en kwaliteit, gezonde gewassen en duurzame plantengroei. Soiltech ontwikkelt en produceert specialty-meststoffen die via professionele toeleveringsbedrijven op de internationale land- en tuinbouw markt worden gebracht. Door het zusterbedrijf Van Iersel Compost worden verschillende typen compost geproduceerd om bodems mee te revitaliseren in verschillende sectoren in de tuinbouw. Van Iersel Compost zet haar producten voornamelijk af richting de potgrondindustrie, de tuin- en akkerbouw en boomteelt. De synergie tussen Soiltech en Van Iersel Compost is bijzonder. De expertise op het gebied van zowel bodems als gewassen en in het bijzonder de relatie tussen deze twee, maakt het een onderscheidend bedrijf in de sector. Door doorlopend te investeren in kennis, productinnovatie, klanten én medewerkers, wordt het verschil gemaakt in deze dynamische markt.

Hoofdkantoor

Biezenmortel

Aantal medewerkers nationaal

20

Aantal landen waar bedrijf actief is

Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, UK, Ierland, Zweden

Over ons

De Van Iersel Groep heeft diverse vestigingen in Zuid-Nederland en omvat de bedrijven Soiltech en Van Iersel Compost. Soiltech is toonaangevend op het gebied van bodemgezondheid en plantvitaliteit ten behoeve goede opbrengst en kwaliteit, gezonde gewassen en duurzame plantengroei. Soiltech ontwikkelt en produceert specialty-meststoffen die via professionele toeleveringsbedrijven op de internationale land- en tuinbouw markt worden gebracht. Door het zusterbedrijf Van Iersel Compost worden verschillende typen compost geproduceerd om bodems mee te revitaliseren in verschillende sectoren in de tuinbouw. Van Iersel Compost zet haar producten voornamelijk af richting de potgrondindustrie, de tuin- en akkerbouw en boomteelt.
De synergie tussen Soiltech en Van Iersel Compost is bijzonder. De expertise op het gebied van zowel bodems als gewassen en in het bijzonder de relatie tussen deze twee, maakt het een onderscheidend bedrijf in de sector. Door doorlopend te investeren in kennis, productinnovatie, klanten én medewerkers, wordt het verschil gemaakt in deze dynamische markt.

Missie / Visie

“De weerbaarheid van zowel bodem als gewas komt vooral voort uit de natuur zelf.” 

Chemische input in de landbouw vervuilt ons milieu en benadeelt onze gezondheid. En de gestage toename van broeikasgassen kan op den duur leiden tot een klimaatramp. Daarom zal in toenemende mate overgegaan (moeten) worden op duurzame landbouw en het verbeteren van de samenstelling en biologische kwaliteit van de landbouwgrond. Dit kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving en het voorkomen van een klimaatramp. Soiltech wil hier haar bijdrage aan leveren.

Historie

Soiltech ontwikkelt en verkoopt producten en kennis die effectieve duurzame landbouw mogelijk maken en leiden tot een gezondere bodemsamenstelling en een betere plantgezondheid.

Werken bij ons

http://www.soiltech.nl/pages/nl/bedrijf/vacatures.php
Share
Soiltech
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren