Veehouderij
Noord-Brabant

Schippers Bladel B.V.

Rond Deel 12, 5531 AH BLADEL
+31497339771

Kernactiviteiten

Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met “Passion for Farming” voor een verantwoorde intensieve veehouderij.

Hoofdkantoor

Hapert

Aantal medewerkers nationaal

250

Aantal landen waar bedrijf actief is

40

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

500

Over ons

“Zonder antibiotica”, daar maken wij ons binnen de Schippers Groep sterk voor in de agrarische sector. Met ca. 500 medewerkers wereldwijd zorgen we ervoor dat de veehouder zijn bedrijf hierop kan inrichten. De sector is volop in ontwikkeling. Boeren zijn dan ook echte ondernemers. We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit en ons innovatief karakter. Het is dan ook niet voor niets dat we groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen!

Missie / Visie

Een varkenshouder uit België, een kippenboer uit Nederland of een rundveehouder uit Brazilië – hoe groot de verschillen ook zijn, ze streven allemaal hetzelfde na: een gezond bedrijf met zo min mogelijk ziektes. Om dat te bereiken is het cruciaal dat professionele veehouders de hygiëne op hun bedrijf tip top in orde hebben. Daarom hebben we HyCare ontwikkeld: een op vijf pijlers gebaseerde hygiënemanagement-methode die leidt tot het hoogste niveau van biosecurity. Een veehouder die met HyCare werkt maximaliseert zélf de hygiëne op zijn bedrijf en daarmee de weerstand van zijn dieren. Hij voorkomt insleep, minimaliseert kruisbesmetting en geeft kiemen zo vrijwel geen kans. Dat leidt tot gezondere dieren, een hogere winst en meer plezier in het werk. De praktijk bewijst het: HyCare werkt. Veehouders krijgen meer grip en verbeteren hun resultaat. Daarom hebben we een ambitieus doel gesteld: Met HyCare krijgen we antibiotica de wereld uit!

Historie

MS Schippers is nog altijd een familiebedrijf, opgericht in 1966 en inmiddels met de tweede generatie aan het roer. In het ruim 50-jarige bestaan hebben we een forse groei doorgemaakt en zijn we steeds meer de partner van de boer geworden. Waar we vroeger met een busje vol met spullen naar de boer gingen, vragen boeren ons nu om advies op het gebied van hygiënemanagement en doen ze hun bestellingen met een druk op de knop van onze webshop!

Werken bij ons

Meer weten over werken bij MS Schippers? Ga dan naar www.werkenbijmsschippers.nl
Share
Schippers Bladel B.V.
Food AgriFoodMatch
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren