Veehouderij
Gelderland

Kwalipak B.V.

Houtbeekweg 4, 3776 LZ STROE

Kernactiviteiten

KWALIPAK - DÉ KLEINVERPAKKER VOOR DE DIERVOEDERINDUSTRIE

Kwalipak levert sinds 1992 maatwerk in het kleinverpakken van gangbare en biologische producten voor de diervoederindustrie. De moderne verpakkingslijnen verwerken onder andere additieven, premixen en aanvullende diervoeders in de vorm van poeders, granulaten, pellets en vloeistoffen. Deze worden met uiterste zorg verpakt in zakken, potten, doosjes en sachets

Hoofdkantoor

Stroe

Over ons

DÉ KLEINVERPAKKER VOOR DE DIERVOEDERINDUSTRIE

Kwalipak levert sinds 1992 maatwerk in het kleinverpakken van gangbare en biologische producten voor de diervoederindustrie. De moderne verpakkingslijnen verwerken onder andere additieven, premixen en aanvullende diervoeders in de vorm van poeders, granulaten, pellets en vloeistoffen. Deze worden met uiterste zorg verpakt in zakken, potten, doosjes, sachets etc. In de loop der jaren zijn het machinepark en de dienstverlening uitgebreid met mengfaciliteiten en meteen afvullijn voor vloeibare producten.

Gewaarborgde kwaliteit
Een hecht team van goed opgeleide, kwaliteitsbewuste medewerkers zet zich dagelijks in om klanten volgens de hoogste standaarden te ontzorgen. De faciliteiten en procedures zijn daar uiteraard ook op afgestemd. Alle verwerkingsprocessen vinden plaats in geconditioneerde cleanrooms en zijn gecertificeerd volgens de strenge protocollen van HACCP, GMP+ en FSA.

Ook biologische producten
De vraag naar kleinverpakte biologische producten groeit gestaag. Kwalipak is EKO gecertificeerd en kan producenten van biologische diervoeders dus volledige ondersteuning bieden.
Share
Kwalipak B.V.