Tierhaltung
Groningen

Gallagher Europe B.V.

Bornholmstraat 62A, 9723 AZ GRONINGEN
+31503683100

Kernactiviteiten

Het wereldmerk Gallagher wordt met trots vertegenwoordigd door Gallagher Europe B.V.
Met vertegenwoordiging in bijna alle Europese landen wordt onder de naam Gallagher Europe de absolute top op het gebied van dierverzorging en elektrische afrasteringen geleverd. Door constante innovatie blijft Gallagher Europe met meer dan 100 medewerkers toonaangevend in de markt. Als milieubewust bedrijf levert Gallagher Europe uitsluitend hout met het FSC-keurmerk en energie vriendelijke apparaten. Tot de productlijn behoren verder afrasteringen voor huisdieren, weeg- en identificatieapparatuur voor vee, landbouw miniaturencollectie Farming Toys, Heiniger en Birth Alarm.

De bedrijfsstrategie van het bedrijf is gebaseerd op snelle marktexpansie binnen Europa. Gallagher Europe is een slagvaardige, klantvriendelijke organisatie en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Werken bij ons

Lijkt het jou leuk om bij Gallagher Europe te werken? Je kunt rekenen op een leuke, veelzijdige en afwisselende job met de nodige verantwoordelijkheid in een enthousiast team ! We bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en premievrij pensioen. Bovendien krijg je bij ons alle ruimte om je met opleidingen verder te ontwikkelen in je vak.
Share
Gallagher Europe B.V.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.