Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Directie, Management vacatures.
Noordoost-Nederland
24 sep. 2021

Supply Chain Manager (lid MT)

People Manager die door cijfers heen kan kijken. Groei managen door processen en mensen naar een hoger niveau te tillen.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Lochem
23 sep. 2021

(Jr) Bedrijfsleider

Verantwoordelijk voor efficiënte productie en operational excellence. (Young) Professional met kennis van productieomgevingen.
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Den Haag
22 sep. 2021

Senior Jurist Mededinging - Agro-nutri

Als Senior Jurist Mededinging met het accent op de agro-nutri sector kom je te werken bij de Directie Mededinging. Je werkt aan verschillende onderwerpen in de agrarische sector, bijvoorbeeld de...
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Bemmel
16 sep. 2021

Bedrijfsleider

Ben jij de bedrijfsleider die onze kwekerij tot bloei brengt?
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Bleiswijk
13 sep. 2021

Manager P&O (MT-lid)

Professional die zich thuis voelt in de dynamiek van dit familiebedrijf. Doorontwikkelen en uitvoeren van visie en beleid op HR-gebied.  
Verwijder uit favorieten
Bewaar in favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Twilmij

Voor gespecialiseerde commerciële functies in de diervoeding is het lastig de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. Door onze vacatures op AgriFoodMatch te plaatsen, komen wij in contact met de juiste kandidaten. Van Accountmanager tot Nutritionist via AgriFoodMatch komen de hoger opgeleide kandidaten bij ons binnen in de email en kunnen wij het proces verder zelf afhandelen met de kandidaat.

Alle werkgevers bekijken

Ceres

Wij maken al enige tijd gebruik van deze website voor het plaatsen van onze vacatures in Nederland en België. We ontvangen erg veel kwalitatief goede kandidaten via deze website. AgriFoodMatch is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waarmee we een breed netwerk van hoogopgeleide kandidaten in de Food en Agri sector kunnen bereiken!

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.